Smarta tips för bättre skoförvaring

Det finns många av oss som älskar skor. Skor är inte längre bara en del av ytterkläderna som du använder för att skydda dina fötter utomhus, utan de är också en mycket viktig del av din outfit. Av denna anledning är det inte ovanligt att man har många olika typer av skor som alla behöver förvaras på ett snyggt och enkelt sätt.

Att förvara skor är inte det lättaste. Många av de skor du har är kanske så pass fina att du inte vill riskera att de tappar formen eller blir nedsmutsade av andra. Andra skor bryr du dig troligtvis inte lika mycket om, men det innebär inte att du vill förvara dem i lådor eller i kartonger i källaren. För att skorna inte ska ta upp onödigt mycket utrymme, inte förstöras och samtidigt inte synas alldeles för mycket har vi satt ihop en lista med några riktigt smarta sko-förvaringsknep! Med dessa knep kan du själv välja om du vill att skorna ska synas eller om du föredrar att ha dem undanstoppade.

Fyra bästa tipsen för skoförvaring

Det spelar ingen roll om det är skor för dam eller skor för herrar och barn som du behöver hitta bra förvaringsutrymmen åt. De här knepen passar för alla typer av skor och får samtidigt ditt hem att se snyggt och prydligt ut.

1. Låt skorna vara i blickfånget

Har du några riktigt snygga skor för dam vill du säkerligen visa upp dessa på bästa sätt. Med en öppen förvaring och höga skoställ kan du låta skorna bli en del av din inredning i hemmet. Vill du göra det extra speciellt kan du placera skoställ eller skenor från golv till tak. Genom att fästa ett draperi framför skorna kan du även variera mellan öppen och stäng förvaring.

2. Skoförvaring och sittbänk i ett

Idag finns det många bra skoskåp som är specifikt framtagna till skor för dam, herrskor och barnskor i alla möjliga storlekar. Ett skoskåp är ett bra val för dig som vill ha en gömd förvaring och som samtidigt är i behov av en funktionell möbel. Skoskåpet kan nämligen inte bara rymma en hel del av era skor, utan det fungerar också som en bra sittbänk.

3. Installera skobackar i garderoben

Har du redan en stor garderob som du inte nyttjar till fullo är det en utmärkt plats för att förvara skor. Här kan du med fördel använda dig av vanliga skohyllor eller varför inte installera skobackar som en smart och praktisk lösning. Dessa lämpar sig perfekt för garderobens nedre del, ett utrymme som vanligtvis är outnyttjat.

4. Klassiska skohyllor

Den enklaste och snabbaste lösningen är den klassiska skohyllan. Skohyllor kräver ingen form av installation eller montage och är enkla att förflytta vid behov. Behöver du ordentligt med förvaring kan du satsa på en skohylla med flera hyllplan eller använda dig av flera skohyllor.

Leave a Reply

mts_cool