En oas av tapeter

Att välja rätt tapeter kan lätt bli till en rolig utmaning. Utbudet är enormt och man vill såklart att det ska kännas helt rätt när det väl sitter på plats. Det bästa med att tapetsera om är att det gör en sådan enorm skillnad i ett rum och eftersom det är förhållandevis lätt att få upp nya tapeter så kan man med fördel tapetsera om ofta.

Bra att tänka på vid tapetsering

Du behöver inte ta in en expert för att tapetsera om hemma utan kan fixa det helt själv. Om det är första gången du tapetserar så se till att läsa om tips och trix innan du sätter igång med den praktiska biten.

För att hitta ett bra tapetutbud kan du med fördel surfa in på Familjetapeter och titta runt lite. De hjälper dig med alla steg på vägen och har ett stort och prisvärt utbud. Börja gärna med att beställa tapetprover på dina favoriter, sätt upp dem tillfälligt på väggen hemma och försök föreställa dig hur helhetsintrycket kommer bli. Om du är nybörjare så kan det kännas bäst att börja med en lite billigare tapet och att försöka undvika mönsterpassning.

Moderna tapeter 2020

I år är djärva tapeter som får väggarna att verkligen synas på modet. Det är olika från rum till rum men gemensamt är mustiga färger och stora mönster. Tänk ombonat, djurmotiv, stora blommor och växter och vågade färger. Varför inte en flammande röd färg i vardagsrummet med zebror? Eller en stark grön tapet med älgar till köket? Våga tänka utanför det traditionella i år. Mer stillsamma rum såsom sovrum bör fortfarande ha mer lugnande toner som till exempel blått, men även där kan du använda djur i mönstret för att få tapeten att poppa lite. Gult är en färg som påminner oss om solen och fungerar givetvis även 2020, perfekt för kök och hall. Våga experimentera med olika rum!

Leave a Reply

mts_cool