Inredningsbloggar att följa

En inredningsblogg är en blogg som tar upp de senaste trenderna inom inredning. Är man inte mycket för trender så kan man även läsa om renovering, hur man dukar det finaste bordet eller kanske om vilka fynd som är bäst på IKEA just nu. Det finns massor av olika inredningsbloggar för alla olika typer av smaker och intressen. Inredningsbloggar består ofta av mycket bilder på vackra hem som ger inspiration och idéer till sitt egna hem. Många inredningsbloggar idag har egna samarbeten och produkter, för de som verkligen vill följa sin favoritblogg och skapa ett hem i dennes stil.

Några av de populäraste inredningsbloggarna

10 inredningsbloggar att kika in är Trendenser som är en av Sveriges äldsta och största inredningsbloggar. I bloggen House of Philia står en vacker villa vid vattnet i centrum och i bloggen Hemtrender kan man läsa om alla de senaste trenderna. Johanna Bradford är en blogg som skriver mycket om renoveringar och bloggen med det fyndiga namnet Seventeendoors skrivs av Ulrika Randel som bor i en lägenhet med 17 dörrar. Bloggarna Strenghielm och Mokkasin är perfekt för den som tycker om en bohemisk stil och för den som uppskattar en mer modern stil är bloggarna By Emma och Trendspanarna ett bra val. Bloggen Trettiosjukvm ger bra tips för den som bor litet.

Sveriges äldsta och största inredningsblogg

Inredningsbloggen Trendenser drivs av Frida Ramstedt som startade bloggen år 2005. Sedan bloggens start har den vuxit till att bli en av Sveriges största bloggar med cirka 205 000 unika besökare i månaden. Frida har fått priser som Årets uppstickare i Beautiful Business Awards år 2012 och Aftonbladets Stora Bloggpris år 2008, för att bara nämna några. På sin blogg skriver Frida om de senaste trenderna och nyheterna inom inredning, men även om sitt personliga liv och andra intressanta saker. Frida arbetar heltid med bloggen och den har kommit att ha ett stort inflytande i inredningsvärden och inspirerat andra inredningsbloggar till att börja blogga.

Leave a Reply

mts_cool