Vårens accessoarer

Det finns accessoarer för varje tillfälle och för årets alla årstider. I den här artikeln får du veta allt om vilka accessoarer som är trendigast nu i vår.

Solglasögon

Solglasögon kan man inte få för många av. Förutom att de skyddar dina ögon från solens starka strålar så kan du med hjälp av ett par solglasögon diskret kolla in människor utan att de märker det, och de är dessutom en snygg inredningsdetalj. Solglasögon är något som alltid är trendigt och i dina favoritbutiker kan du hitta massor av snygga solglasögon som funkar i vår. Ett tips är att köpa flera olika solglasögon i olika färger och modeller. På så sätt kan du lättare styla dina glasögon med dina kläder.

Smycken

På vintern är våra kroppar täcka av kläder vilket gör att många inte använder sig utav smycken under vinterhalvåret. Men när temperaturen börjar att bli mer behaglig och vi inte behöver lika mycket kläder så är det fint att ha smycken. Smyckestrender kommer och går hela tiden. Just nu är det extra trendigt att bära halsband som slutar ungefär i samma höjd med nyckelbenen. I vår ska smyckena allra helst gå i silver eller i guld.

Väska

I vår är det trendigt att bära väskor som är flätade. Väskor kommer i olika modeller och storlekar och fyller olika funktioner. Du kan till exempel välja att bära en liten väska om du inte behöver ta med dig särskilt mycket dit du ska. Men om du ska shoppa är det bra om du har en shopper, vilket är en större väska som är framtagen för att du ska ha mycket plats till dina nya inköp.

Ansiktsmask

Sist men inte minst så är ansiktsmasken en accessoar som det senaste året blivit trendigt. Det finns ansiktsmasker du kan köpa på apoteket som gör sitt jobb men som kanske inte funkar med din utstyrsel. Då kan du välja att köpa en ansiktsmask som går i ett mönster du gillar.

Leave a Reply

mts_cool