Smart förvaring för dina läsglasögon och andra accessoarer

Har du mycket accessoarer som ligger runt omkring i huset och skräpar? Det kan vara svårt att hålla reda på alla läsglasögon, ringar, halsband, armband och vad det nu kan vara. Om så är fallet bör du se över hur du kan organisera dina accessoarer på ett smart sätt. De flesta föredrar att ha en sådan förvaring i anslutning till sin garderob, alltså i sovrummet eller om du har en separat walk-in closet. Om du till exempel har många små smycken är det en god idé att satsa på en smyckesförvaring där allt kan ha sin egen plats och där du snabbt kan hitta dem.

Så förvarar du dina glasögon

Är ni många i familjen som bär glasögon? När man kommer upp i ålder är det vanligt att man behöver åtminstone läsglasögon vid läsning och TV-tittande. Som tur är finns det många billiga alternativ från märken som GLAS vilka både är snygga och fyller sin funktion. De är dessutom bra för miljön och klimatet vilket är ett stort plus i kanten. När läsglasögon är så billiga blir det lätt att man beställer hem ett par olika varianter att kunna växla mellan. I så fall bör du investera i en speciell förvaring för glasögon. Det finns billiga boxar där du kan förvara allt mellan sex upp till 20 glasögon åt gången. Boxen kan antingen stå på ett bord eller i en garderobshylla beroende på vad som passar bäst i er lägenhet eller hus.

Häng upp skärp, scarfs och halsdukar

Något som kan ta väldigt mycket plats är bland annat skärp och scarfs. Vissa av oss har även en tendens att samla på oss många av dessa. Slipsar är ytterligare en accessoar som faller under denna kategori. För att du ska få en bra överblick över dessa är det bäst att förvara dem hängandes. Om du har möjlighet kan du till exempel sätta upp en extra stång i din garderob där du kan hänga upp alla dina scarfs och halsdukar. För slipsar finns det både särskilda lådor och hängare som du kan köpa till en billig peng. Skärp kan du enkelt hänga upp på en galge eller en speciell bälteshängare som du kan sätta upp på väggen.

Leave a Reply

mts_cool