Trendiga accessoarer hösten 2016

Accessoarerna är lika viktiga för helhetetsintrycket av en outfit som själva kläderna är, och det är ofta vid just accessoarerna som blicken först fastnar. Inför hösten 2016 verkar världens modedesigners blicka både bakåt och framåt i tiden när det gäller accessoarer, då man både ser blinkningar åt det förgångna och nyskapande detaljer på deras modevisningar.

Ett exempel på en tillbakablick är att pärlor återigen är trendiga – även om de kanske aldrig egentligen föll ur modet. Pärlor är ju bland det mest klassiska man kan bära i smyckesväg, och med ett par pärlörhängen är man i gott sällskap med modeikoner som Audrey Hepburn, Coco Chanel, Diana Vreeland och Wallis Simpson. Bland örhängena på höstens modevisningar syntes dock inte bara de klassiska pärlorna, utan också mer moderna varianter som verkar vara inspirerade av punk och gotik: stora, spretiga örhängen där man använder omväxlande säkerhetsnålar och ringar och kristaller och ädelstenar.woman-1326709_960_720

En viktig accessoar är ju självklart väskan, och hösten 2016 verkar en kontroversiell trend vara på frammarsch, nämligen pälsväskan. Diskussionen om pälsens och fuskpälsens vara eller inte vara i modeindustrin är en evig debatt som sannolikt inte kommer att ta slut de närmsta årtiondena, varför man helt enkelt själv får ta ställning till om man vill haka på denna trend eller inte. Om man vill undvika päls i alla dess former kan man dock istället anamma sammetstrenden. Väskor i sammet syntes på flera av de stora designernas modevisningar, framförallt i passande höstfärger som lila, vinrött, plommon och ockra. Förutom väskor i sammet syntes också andra accessoarer i sammet, till exempel skor i sammet och till och med hårdekorationer i sammet.

En trend som har förekommit förut men som verkar vara på väg tillbaka är stora halsband. Framförallt Ralph Lauren visade prov på denna trend på sin modevisning, med halsband som verkligen fångade blicken – trots att de tävlade med sammetskappor med gulddekorationer och andra uppseendeväckande plagg. Man behöver med andra ord inte vara rädd för att låta halsbanden ta plats i höst.

Om du vill hitta trendiga kläder som passar till alla dessa accessoarer, ska du gå in på Outletsverige.se. Där kan du köpa billiga kläder online, och du hittar ett stort utbud för alla smaker och från en mängd olika designers.

Leave a Reply

mts_cool